Waarschuwingen

 

Meteo Pro

Ontdek de dienst van MeteoBelgie : Meteo Pro !

 

Kans op neerslag

Raadpleeg de kans op neerslag direct op MeteoBelgie!


Weerbericht

Woensdag 17° 28°
Donderdag 16° 28°
Vrijdag 16° 26°

Premium

Gebruiker
Wachtwoord vergeten ?
De Premiumdienst ontdekken

Volg ons

Diensten Actualiteit
Nieuwe Vlaamse regering gaat drastisch besparen

De ploeg wil starten met een begroting in evenwicht, maar daarvoor zal de komende 2 jaar hard moeten worden bespaard. Een overzicht van wat de nieuwe regering wil doen.

"We zullen met veel genoegen oppositierol opnemen"

Dat zegt SP.A-voorzitter Bruno Tobback nu blijkt dat zijn partij zowel op Vlaams als op federaal niveau buitenspel is gezet.

"N-VA ziet af van communautaire guerrilla"

Dat heeft co-formateur Charles Michel (MR) gezegd tegen de RTBF. Hij heeft het over een "groot compromis" met de Vlaamse partijen N-VA, CD&V en Open VLD.

CDH gaat niét in op invitatie om mee te onderhandelen

De Franstalige christendemocraten van het CDH gaan niét in op de invitatie van co-formateur Kris Peeters (CD&V) om alsnog mee te onderhandelen over een federale regering. Dat zegt voorzitter Benoît Lutgen.

Bloei van klaprozen om oorlog te herdenken is mislukt

De weersomstandigheden en/of de kwaliteit van het zaad zorgen ervoor dat er op vele velden nauwelijks bloemen staan, zo meldt het Agentschap voor Natuur en Bos. Eveneens in het kader van WOI vertrokken in Ieper 22.000 duiven richting Groot-Brittannië.

Wie is de man die uw kinderen doet loomen?

Loomen. Het is intussen een vertrouwd woord voor wie jonge kinderen heeft. Maar wie zit er achter de rage die vanuit het niets onze armen en kleren verovert?

Maffia geeft Spanje "cadeau" van 400.000 euro

Tijdens een grote politieoperatie eerder dit jaar werd een misdaadnetwerk opgerold. Daarbij werden 4 gepantserde voertuigen in beslag genomen. Een rechter heeft het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken nu de toestemming gegeven die wagens te gebruiken. Spanje bespaart zo 400.000 euro.

[VIDEO] - Belgen overwinnen Pyreneeëncols voor "Te Gek?!"

In de Tour beklimmen de renners morgen de laatste Pyreneeëncols. Maar een groep Belgen heeft hen dat gisteren al voorgedaan. Ze wilden hiermee de campagne van Te Gek!? steunen.

"Ramadan heeft geen negatief effect op gezondheid"

Onderzoekers vonden zelfs een duidelijk gunstig effect op het concentratievermogen en een klein positief effect op het kortetermijngeheugen en de oog-handcoördinatie.

Eerste slachtoffers vliegramp op weg naar Nederland

Vanop de luchthaven van Charkov, in het oosten van Oekraïne, is een eerste vliegtuig opgestegen met lichamen van slachtoffers van de crash van de Maleisische Boeing.


Bekijk alle actualiteit op : http://www.deredactie.be/
 141 online bezoekers 
                                                                                                                                          

Waarnemingen in reële tijd

Koekelberg om 15:42
Temperatuur : 28.9°C
Druk : - hPa
Vochtigheid : - %
Neerslag (24u) : 0 mm
Wind : Oost (zeer zwak)