Waarschuwingen

 

Meteo Pro

Ontdek de dienst van MeteoBelgie : Meteo Pro !

 

Kans op neerslag

Raadpleeg de kans op neerslag direct op MeteoBelgie!


Weerbericht

Zaterdag 14°
Zondag 17°
Maandag 17°

Premium

Gebruiker
Wachtwoord vergeten ?
De Premiumdienst ontdekken

Volg ons

Diensten Externe Filmuitstappen
De filmuitstappen van de week
Noah : Deze film van bijbels formaat vertelt het verhaal van Noah die visioenen krijgt van een apocalyptische zondvloed. Hij zal de nodige maatregelen moeten nemen om zijn familie van het onafwendbare te beschermen...

Les yeux jaunes des crocodiles : Twee zussen zijn totale tegenpolen. Joséphine, een historicus gespecialiseerd in de twaalfde eeuw, geconfronteerd met de moeilijkheden van het leven, en Iris, waanzinnig mooi, die een zinloos en gemakzuchtig leventje leidt in Parijs. Op een avond, tijdens een mondain etentje, schept Iris op over het schrijven van een roman. Gevangen in haar leugen haalt ze haar zus Joséphine, verlaten door haar man en bedekt met schulden, over om de roman in haar plaats te schrijven. Iris wordt het boegbeeld van de roman, de inkomsten nalatend aan haar zus. Het succes van het boek zal voor altijd hun relatie en hun leven radicaal veranderen.

La crème de la crème : Dan, Kelliah en Louis studeren aan een van de beste handelsscholen van Frankrijk. Ze worden er gekneed tot de elite van morgen. En het drietal is erop gebrand om dit vliegensvlug in de praktijk om te zetten. De elitaire Franse jongeren toveren de campus om tot een plek van studie en experiment. Ze hebben dolle pret en genieten met volle teugen van hun voorrechten: alles kan, alles is te koop. Maar tot welke prijs?

Pim & Pom: Het Grote Avontuur : De twee katten Pim en Pom worden ontvoerd door de stoute nichtjes van de vrouw. Zij willen de poezen meenemen naar hun nieuwe huis. Lukt het de poezen te ontsnappen aan de snode plannen van de nichtjes?In hun poging thuis te komen maken Pim & Pom nieuwe vrienden en beleven ze spannende avonturen. Ook de vriendschap van Pim en Pom wordt op de proef gesteld.

Eastern Boys : Daniel, een vijftiger, ontmoet Marek, een jonge man uit Oost-Europa die in het Noord Station rondhangt. Na verschillende ontmoetingen willen ze samen een nieuw leven opbouwen. Maar dit is buiten Boss gerekend. Hij is de flamboyante leider van de bende waartoe Marek behoort.

Space Pirate Captain Harlock : In een toekomst waar ruimtevaart al een alledaags vervoersmiddel is, wordt de Aarde bezocht door buitenaardse wezens waarvan de intentie niet altijd even vriendelijk is. Uiteindelijk zal onze planeet zwichten voor de buitenaardse overmacht, maar Captain Harlock weigert de nederlaag in te zien, en start een soort van rebellenoorlog. Met zijn ruimteschip Arcadia en het commando over 40 crewleden, gaat hij op rooftocht om de buitenaardse onderdrukkers zoveel mogelijk te beletten de Aarde volledig over te nemen.

Song from the Forest : 'Song from the Forest' vertelt het verhaal van Louis Sarno, een Amerikaan die in de ban geraakt van een nummer dat hij toevallig hoort op de radio. Hij volgde het lied tot in de regenwouden van Centraal-Afrika, waar hij terecht komt bij de Bayaka, een Pygmee-stam van jagers en verzamelaars. Hij keert nooit terug, leert de taal, wordt verliefd en krijgt een zoon, Samedi. In de loop der jaren verzamelt hij ruim duizend uur aan unieke muziekopnames. Toen de pasgeboren Samedi ernstig ziek werd, beloofde Louis dat hij zijn zoon ooit zijn thuisland zou laten zien. Nu is het moment gekomen om die belofte na te komen: hij neemt de dertienjarige Samedi mee naar zijn vaderland Amerika. In New York zoekt hij zijn oude vriend Jim Jarmusch op, die zich vooral hun studietijd herinnert, en hoe Louis veranderde na zijn eerste reis naar de Pygmeeën. De rijke broer van Louis, die golft in zijn kantoor, verbaast zich erover dat hun twee levens zo’n andere wending hebben kunnen nemen. Terwijl Samedi het leven in Amerika goed aan lijkt te kunnen, voelt Louis zich een vreemde in zijn oude wereld...

Bron : http://www.cinebel.be/

 60 online bezoekers 
                                                                                                                                          

Waarnemingen in reële tijd

Bastenaken om 01:19
Temperatuur : 3.7°C
Druk : 1015 hPa
Vochtigheid : 81%
Neerslag (24u) : 1 mm
Wind : Noord