• Zich inloggen
Onkelinx: "Als Jambon de waarheid spreekt, liegt Michel"

Eerste minister Charles Michel verzekert in de Kamer dat er geen geheime Atoma-schriftjes bestaan. Laurette Onkelinx (PS) neemt hier geen genoegen mee en wil weten wie er liegt: Jambon of Michel?

RVA blokkeert aanvragen tijdskrediet wegens "zeer veel onduidelijkheid"

De RVA behandelt voorlopig geen aanvragen meer voor tijdskrediet zonder motief die ingaan vanaf 1 januari 2015. "We kunnen ze niet behandelen zolang er geen Koninklijk Besluit is", zegt een woordvoerder.

Cultuurkoepel voor Brussel in de maak

Sven Gatz (Open VLD), als Vlaams minister bevoegd voor onder meer Cultuur en Brussel, onderhandelt over de oprichting van een Cultuurkoepel in Brussel die de verschillende overheden samenbrengt.

"België zet alle zeilen bij voor beoordeling van begroting door Europa"

Morgen velt de Europese Commissie haar oordeel over de ontwerpbegrotingen van België en vijftien andere eurolanden. Ons land zou zich wel eens aan een kritisch rapport mogen verwachten. Minister van Financiën Van Overtveldt zegt dat "alle zeilen werden bijgezet".

Kijk hier live naar Rijeka-Standard

Standard speelt donderdag in de Europa League in en tegen Rijeka. De Luikenaars kunnen zich geen misstap meer veroorloven. Volg de wedstrijd met livestream en tekstverslag.

Blijft Legia Warschau ook tegen Lokeren ongeslagen?

Lokeren ontmoet Legia Warschau in de Europa League. De ploeg van Peter Maes vecht voor overleving tegen de Poolse groepsleider. Volg het live.

Hoflack: "Het verhaal van de zaak-Dutroux moeten we blijven vertellen"

De aflevering van "De kroongetuigen" over de zaak-Dutroux zal zoals gepland op VTM te zien zijn. Dat heeft de zender laten weten. Tot een vergelijk met Jean Lambrecks is het niet gekomen.

40 doden bij bomaanslag in noordoosten van Nigeria

De aanslag vond plaats bij een militair checkpoint in de buurt van de stad Mubi, die vorige maand in handen viel van Boko Haram. Ook deze aanslag zou het werk zijn van de islamitische rebellengroep.

"Pelé ligt op rustigere afdeling, niet op intensive care"

De toestand van de Braziliaanse voetballegende Pelé zou zorgwekkend zijn, na problemen met zijn nierstenen. Volgens het ziekenhuis is Pelé gewoon van kamer veranderd omdat er te veel volk over de vloer kwam.

Rajoy probeert schade te beperken na nieuw schandaal

De Spaanse premier bezweert het parlement dat de meeste politici niet corrupt zijn na het ontslag van minister van Volksgezondheid Ana Mato, gisteren.


Bekijk alle actualiteit op : http://www.deredactie.be/

Newsflash

 • Weervoorspellingen voor Kerst en Nieuwjaar 2015

  Weervoorspellingen voor Kerst en Nieuwjaar 2015

  Op deze pagina, die regelmatig tot het jaareinde zal worden bijgewerkt, biedt MeteoBelgie u de langetermijnprognoses aan voor de periode Kerst en Nieuwjaar 2014-2015.
 • Seizoenstendensen voor deze winter

  Seizoenstendensen voor deze winter

  Onze laatste seizoenstendensen voor de volgende maanden zijn nu online.
 • Indian Summer ? Ja, maar niet in België !

  Indian Summer ? Ja, maar niet in België !

  In de herfst, van september tot november, gebeurt het vaak dat we een relatief zachte en mooie periode krijgen tussen 2 periode's met grijs herfstweer...
 • Zomer 2014

  Zomer 2014

  De zomer van 2014 was te Ukkel normaal op vlak van temperatuur, zonneschijnduur en neerslagfrequentie. Het neerslagtotaal was echter uitzonderlijk hoog.

Weerbericht

Vrijdag 13°
Zaterdag
Zondag
Maandag
Dinsdag -1°

Overzicht om 20:03

 • Oostende : 10°
 • Gent : 10°
 • Antwerpen : 9°
 • Brussel : 10°
 • Charleroi : 10°
 • Namen : 8°
 • Luik : 9°

Het weer in het nieuws

Overzicht in reële tijd

Bastenaken om 19:53
Temperatuur : 6.2°C
Druk : 1006 hPa
Vochtigheid : 93%
Neerslag (24u) : 2 mm
Wind : -