• Zich inloggen
Radicale jood valt deelnemers aan pride-optocht aan

Zes deelnemers aan de Gay Pride in Jeruzalem worden neergestoken. De extremistische dader was niet aan zijn proefstuk toe: in 2005 had hij drie deelnemers aan de holebi-optocht neergestoken.

Vlaamse onderzoekers vinden nieuwe piste tegen borstkanker

De onderzoekers hebben aangetoond dat het blokkeren van een eiwit dat het zuurstofgehalte in de cellen detecteert, leidt tot aanzienlijk minder uitzaaiingen.

EU-steunmaatregelen voor fruitsector blijven

De maatregelen voor landbouwers die getroffen worden door de Russische boycot werden vorig jaar ingevoerd en worden nu met minstens nog eens een jaar verlengd.

Boerensyndicaat tevreden over opkomst bij acties

Uit protest tegen de lage prijzen die ze betaald krijgen voor hun producten, hebben Belgische boeren de hele dag actie gevoerd rond de snelwegen.

[VIDEO] - 1.000 muzikanten spelen "Learn to fly": indrukwekkend

Fans van de Amerikaanse rockgroep Foo Fighters hebben aan de groepsleden Chris, Pat, Nate, Taylor en Dave gevraagd om te komen optreden in de Italiaanse stad Cesena. Opdat het vijftal de oproep zeker zou horen hebben de Italianen met 1.000 muzikanten samen het Foo Fighters-nummer "Learn to fly" gespeeld.

Wie koopt de bokshandschoenen van Sylvester Stallone?

De Amerikaanse acteur verkoopt honderden attributen en kostuums die te zien waren in de films waarin hij meespeelde. Een deel van de opbrengst schenkt hij aan een goed doel.

[VIDEO] - Terzake: Christenen op de vlucht

Landen als Irak, Syrië en Egypte hebben historisch een belangrijke minderheid aan christenen. Die minderheden werden doorgaans met rust gelaten toen Saddam, Assad of Mubarak er aan de macht waren. Maar dat is nu niet meer het geval.

Omwonenden starten petitie tegen "commercialisering" crash Germanwings

Inwoners van de dorpen in de Franse Alpen waar eind maart de Airbus van Germanwings is gecrasht, willen niet dat de plaats van de ramp toegankelijk wordt gemaakt voor nabestaanden en het publiek.

"Cameron niet benaderd door KGB, maar door begerige homo's"

Al jaren vertelt de Britse premier dat hij in de jaren 80 in de Sovjet-Unie door de KGB is benaderd in een poging hem te rekruteren. Een Russische krant onderzocht het verhaal en komt tot een heel andere conclusie.

Cameron: "Groot-Brittannië is geen toevluchtsoord voor immigranten"

De Britse premier David Cameron waarschuwt de vele vluchtelingen die de afgelopen dagen probeerden om de Kanaaltunnel binnen te geraken. "Illegale immigranten zullen het land uitgezet worden." Intussen is er opnieuw een migrant overleden nadat hij was gewond geraakt.


Bekijk alle actualiteit op : http://www.deredactie.be/

Newsflash

 • Seizoenstendensen voor de zomer 2015

  Seizoenstendensen voor de zomer 2015

  Wat zijn de laatste seizoenstendensen voor de zomer 2015 ?
 • Extreme weerfenomenen in België

  Extreme weerfenomenen in België

  Hoewel ons land een gematigd maritiem klimaat kent, kunnen zich soms extreme weersomstandigheden voordoen, wat maakt dat heel veel mogelijk is in België: koudegolven, hittegolven, zware overstromingen, hevige onweders en hevige sneeuwval, ...
 • Lente 2015

  Lente 2015

  De lente van 2015 was in Ukkel zeer abnormaal zonnig, de neerslagfrequentie was abnormaal laag, het neerslagtotaal en de temperaturen waren normaal.

Weerbericht

Vrijdag 21°
Zaterdag 11° 24°
Zondag 11° 26°
Maandag 17° 32°
Dinsdag 18° 24°

Overzicht om 04:43

 • Oostende : 8°
 • Gent : 7°
 • Antwerpen : 8°
 • Brussel : 9°
 • Charleroi : 7°
 • Namen : 7°
 • Luik : 8°

Het weer in het nieuws

Overzicht in reële tijd

Gembloux om 04:33
Temperatuur : 7.6°C
Druk : 1020 hPa
Vochtigheid : 93%
Neerslag (24u) : 0 mm
Wind : Noord (zeer zwak)