• Zich inloggen
"Beter geen nucleair akkoord met Iran dan slechte deal"

Tijdens zijn toespraak tot het Amerikaanse Congres in Washington is de Israëlische premier Benjamin Netanyahu uitgevallen naar de nucleaire ambities van Iran. Hij waarschuwde de VS om geen "zacht" akkoord met Iran te sluiten en sloot eenzijdige acties van Israël niet uit.

ACV voert de druk op de regering-Michel op

Voor ACV-voorzitter Marc Leemans is het ontwerpakkoord van de Groep van Tien over burggepensioneerden en oudere werklozen te nemen of te laten.

Bart Wellens stopt: "Heb alles meegemaakt wat je kunt meemaken"

Tweevoudig wereldkampioen veldrijden Bart Wellens bergt zijn crossfiets op. Mindere resultaten en blijvende rugpijn nopen Wellens tot zijn afscheid.

Order, order! Brits parlement in verval

Voor een simpele, cosmetische behandeling is het voor de moeder der parlementen te laat. Correspondente Lia van Bekhoven over kapotte daken en vochtige muren.

Bommen vertragen Iraakse opmars naar Tikrit

Voor de tweede opeenvolgende dag wordt er hevig gevochten in en rond de Iraakse stad Tikrit. De terreurgroep IS voert zelfmoordaanslagen uit om de opmars van het Iraakse leger naar de stad te vertragen.

Termont: "Twee Gentenaars in Syrië"

De Gentse politie heeft weet van twee Gentenaars die in Syrië verblijven, al is er geen zekerheid over de aard van hun activiteiten in dat land. Dat meldt de Gentse burgemeester Daniël Termont (SP.A).

Valkenier zal een einde maken aan de "oehoe-terreur"

De provincie Noord-Holland heeft de toestemming geven om de agressieve uil te vangen. Het dier jaagde een hele gemeente schrik aan.

[VIDEO] - Boek over eerste vrouwelijke minister voorgesteld in parlement

Marguerite De Riemaecker-Legot legde 50 jaar geleden als eerste vrouw de eed af in het parlement. Haar zoon schreef een boek om de jonge generatie bewust te maken welke weg vrouwen hebben afgelegd en om feministenbewegingen moed te geven. Het boek werd vanmiddag voorgesteld in het parlement.

Chileense vulkaan Villarrica laat opnieuw van zich horen

Zo'n 3.500 mensen zijn geëvacueerd. De uitbarsting doet sneeuw op de vulkaanhellingen smelten en kan lawines en modderstromen veroorzaken.

"Lijk ik echt zo erg op hem?"

Tyler Michell zou als 2 druppels water lijken op de charmante Benedict Cumberbatch en dat heeft hij intussen geweten.


Bekijk alle actualiteit op : http://www.deredactie.be/

Newsflash

Weerbericht

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag 11°

Overzicht om 19:33

  • Oostende : 6°
  • Gent : 5°
  • Antwerpen : 5°
  • Brussel : 6°
  • Charleroi : 6°
  • Namen : 5°
  • Luik : 4°

Het weer in het nieuws

Overzicht in reële tijd

Geldenaken om 19:20
Temperatuur : 5.5°C
Druk : 1017 hPa
Vochtigheid : 88%
Neerslag (24u) : 3 mm
Wind : West (zeer zwak)