Waarschuwingen

 

Meteo Pro

Ontdek de dienst van MeteoBelgie : Meteo Pro !

 

Kans op neerslag

Raadpleeg de kans op neerslag direct op MeteoBelgie!


Weerbericht

Woensdag 20°
Donderdag 10° 19°
Vrijdag 21°

Premium

Gebruiker
Wachtwoord vergeten ?
De Premiumdienst ontdekken

Volg ons

Diensten Actualiteit
Dehaene: Nieuwe regering moet financieel orde op zaken stellen

Ex-premier Jean-Luc Dehaene roept in een interview met VRT Nieuws de volgende regering op om de komende vijf jaar op begrotingsvlak orde op zaken te stellen.

Sodexo dreigt met dwangsom tegen CD&V-Kamerlid Vercamer

Sodexo heeft een gerechtsdeurwaarder afgestuurd op CD&V-Kamerlid Stefaan Vercamer. Het dienstenchequebedrijf pikt het niet dat het parlementslid een kritisch stuk op zijn website publiceerde over de "schandalige regeling" voor het omruilen van dienstencheques die dreigen te vervallen.

Guy Mortier krijgt prijs voor Culturele Verdienste

De jury vindt zijn meest bijzondere talent "de gave om iets grappigs te maken van iets waar anderen niets grappigs in zagen om de ernst van geestigheden te zien".

De WK-ganger mag en zal niets merken van onrust

VRT-journalist Annelies Beck is net terug uit Rio de Janeiro. Ze omschrijft de sfeer in de favela's en heeft het over de zogenoemde "pacificatie" in deze wijken.

Valverde wint voor de tweede keer de Waalse Pijl

Alejandro Valverde heeft 8 jaar na zijn eerste triomf in Hoei opnieuw de Waalse Pijl gewonnen. De Spanjaard had de stevigste punch in zijn benen.

Coffeeshops op Amsterdamse Wallen mogen dicht

Het Amsterdamse stadsbestuur mag de coffeeshops op de Wallen, de rosse buurt van de stad, sluiten. Dat heeft een rechtbank in Amsterdam beslist. De rechtbank oordeelde dat de coffeeshops soms "afzetkanalen vormen voor de georganiseerde criminaliteit in softdrugs".

Led Zeppelin brengt nooit eerder verschenen nummers uit

De legendarische Britse rockband gaat al zijn negen studioalbums opnieuw uitgeven, met daarop ook tientallen nooit eerder uitgebrachte nummers. Van een reünie is er geen sprake.

Hamas en PLO verzoenen zich met elkaar

De rivaliserende Palestijnse bewegingen willen binnen de vijf weken een regering van nationale eenheid vormen. De toenadering bemoeilijkt de vredesgesprekken met Israël.

Premier Di Rupo haalt uit naar N-VA in debat over grondwetsherziening

Tijdens de bespreking van de lijst met grondwetsartikelen die voor herziening vatbaar worden verklaard, heeft premier Elio Di Rupo in de Kamer stevig uitgehaald naar N-VA. Hij verweet de partij de Vlamingen te bedriegen door elk debat te reduceren tot een discussie tussen twee homogene gemeenschappen.

Erdogan betuigt medeleven aan kleinkinderen slachtoffers Armeense genocide

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan heeft vandaag in naam van de Turkse natie zijn medeleven betuigd "aan de kleinkinderen van de Armeniërs, die gedood werden in 1915". Van een Turkse erkenning van de genocide is evenwel geen sprake.


Bekijk alle actualiteit op : http://www.deredactie.be/
 105 online bezoekers 
                                                                                                                                          

Waarnemingen in reële tijd

Chastre om 18:39
Temperatuur : 18.6°C
Druk : 1018 hPa
Vochtigheid : 58%
Neerslag (24u) : 0 mm
Wind : Zuid (zeer zwak)