• Zich inloggen
Centrum Antwerpen gesloten voor auto's door winkeldrukte

Het is zo druk in het centrum van de Scheldestad, dat de politie heeft besloten om geen auto's meer toe te laten. Ook in de straten waar sowieso geen auto's mogen rijden, is het enorm druk. Het bus- en tramverkeer is zwaar verstoord door de drukte in de stad.

Problemen met Bancontact in verschillende steden

Onder meer in Oudenaarde, Leuven en Antwerpen liep het betaalverkeer op de laatste zaterdag voor Kerstmis niet vlot. Niet alle winkels ondervonden problemen. Intussen zou de situatie weer zijn genormaliseerd.

[VIDEO] - Kerstshopgekte slaat toe in de winkelstraten

Heel wat mensen gaan dit laatste weekend voor kerstmis op cadeautjesjacht. Onze verslaggever Luc De Smet ging eens een kijkje nemen in de drukke winkelstraten van Gent.

Drone vliegt over kerncentrale van Doel

Een drone is over de nucleaire centrale van Doel gevlogen. Dat laat Electrabel weten in een persbericht.

"Aantal extralegale voordelen omruilen voor meer loon"

Dat zegt vicepremier Didier Reynders (MR) op de RTBF. Hij verdedigt dus de taxshift, een belangrijk instrument om de belasting op arbeid te verlagen.

Minister Vandeput brengt onaangekondigd bezoek aan troepen in Afghanistan

Samen met zijn stafchef reisde de minister van Defensie af naar Mazar-i-Sharif, waar ongeveer 75 Belgische militairen de plaatselijke ordediensten opleiden.

Nieuw geval van vogelgriep in Duitsland

In Meppen in de Duitse deelstaat Nedersaksen, vlak bij de Nederlandse grens, is een tweede geval van vogelgriep opgedoken. Net als bij de eerste besmetting begin deze week gaat het ook nu om de gevaarlijke variant H5N8.

Madonna trakteert fans op vroeg kerstcadeau

Madonna heeft zes nieuwe nummers vrijgegeven die gedownload kunnen worden. Dat heeft ze zelf bekendgemaakt via Instagram en Facebook.

Nys last competitiestop in: "Weet niet wat er scheelt"

Sven Nys werd vandaag pas 13e op bijna drie minuten van Van Aert. "Dit is voor mij ook één groot vraagteken." Hij laat de wereldbeker van Namen aan zich voorbijgaan.

Doorstart of crash? - Carl Devos

Als er begin 2015 nog meer bespaard moet worden, en daarover lijkt geen twijfel te bestaan, wordt dat een heel taaie klus. Dat kan alleen door een coalitie die sterk samenhangt, wat nu niet het geval is.


Bekijk alle actualiteit op : http://www.deredactie.be/

Newsflash

Weerbericht

Zaterdag
Zondag
Maandag 10°
Dinsdag 10°
Woensdag

Overzicht om 18:43

  • Oostende : 9°
  • Gent : 8°
  • Antwerpen : 9°
  • Brussel : 8°
  • Charleroi : 7°
  • Namen : 6°
  • Luik : 6°

Het weer in het nieuws

Overzicht in reële tijd

Fontaine om 18:35
Temperatuur : 6.6°C
Druk : 1026 hPa
Vochtigheid : 73%
Neerslag (24u) : 0 mm
Wind : West (zeer zwak)