• Zich inloggen
SP.A Antwerpen wacht op Crombez of Tobback om keuzes te maken

SP.A Antwerpen neemt nog geen beslissing of Yasmine Kherbache het onbetwiste plaatselijke boegbeeld blijft. Na de ruzies van de voorbije maanden verkiest de afdeling te wachten tot einde juni, als er een nieuwe nationale voorzitter is.

"Ook technisch mankement nog niet uitgesloten"

De persoonlijkheid van de copiloot die ervan verdacht wordt de Airbus van Germanwings te hebben doen neerstorten, is niet de enige piste in het onderzoek. Ook een "onvrijwillige fout of een technisch mankement" worden niet uitgesloten.

"Het was muisstil en dan applaudisseerde iedereen"

Een piloot van Germanwings wist de gespannen gevoelens van crew en passagiers mooi te verwoorden net voor het opstijgen. Hij gaf een korte, maar gewaardeerde toespraak in de cabine.

"Griekse financiële put tot 20 miljard groter"

Volgens het Duitse weekblad Der Spiegel heeft de regering-Tsipras nog extra schulden gemaakt door aanvankelijk te weigeren door te gaan met de opgelegde hervormingen.

Cancellara na zijn val: "Ik had grote plannen"

Na Tom Boonen verloor het Vlaamse voorjaar in de E3 Harelbeke met Fabian Cancellara een tweede smaakmaker. Een dag na zijn val sprak de Zwitser de pers toe.

[VIDEO] - Bekijk hier de eerste trailer van nieuwe James Bond-film "Spectre"

Sony heeft een eerste trailer vrijgegeven van de nieuwe Bond-film "Spectre". De plot blijft gehuld in mysterie, maar "Spectre" gaat duidelijk voort op de vorige 007-film "Skyfall". We krijgen behalve James Bond (rol van Daniel Craig) ook onder meer Christoph Waltz te zien. Kruipt die laatste in de huid van de legendarische Bond-slechterik Blofeld?

De woorden van De Wever - Marc Van de Looverbosch

Niet het protest van de "usual suspects" maar de harde woorden van de coalitiepartners vallen op in de ruzie over de uitlatingen van Bart De Wever. Zowel de Vlaamse als de federale regering staat voor een calvarietocht. Maar na de kruisiging volgt de verrijzenis.

"Er brak geen pogrom uit tegen Berbers; wel tegen De Wever"

Siegfried Bracke, voorzitter van de Kamer en fractieleider van N-VA in Gent, heeft gereageerd op een opiniebijdrage van de Gentse burgemeester Daniël Termont (SP.A).

Arne Quinze zoekt straatkunstenaars voor Rock Werchter

De provincie Vlaams-Brabant en Street Art Belgium gaan op zoek naar kunstenaars die willen meewerken aan het project North West Walls op Rock Werchter.

Toeschouwer komt om bij zware crash op Nürburgring

Een zware crash tijdens een autorace op het circuit van Nürburgring heeft het leven gekost aan één toeschouwer. Nog vier andere mensen raakten zwaargewond.


Bekijk alle actualiteit op : http://www.deredactie.be/

Newsflash

 • Winter 2015

  Winter 2015

  De winter van 2015 was in Ukkel normaal op vlak van temperatuur en zonneschijnduur. Het neerslagtotaal en de neerslagfrequentie waren evenwel abnormaal hoog.
 • Seizoenstendensen van 28 februari

  Seizoenstendensen van 28 februari

  Onze laatste seizoenstendensen voor de lente 2015 zijn nu online.

Weerbericht

Zaterdag 11°
Zondag 11°
Maandag 11°
Dinsdag 10° 12°
Woensdag 10°

Overzicht om 19:33

 • Oostende : 11°
 • Gent : 12°
 • Antwerpen : 12°
 • Brussel : 12°
 • Charleroi : 12°
 • Namen : 11°
 • Luik : 10°

Het weer in het nieuws

Overzicht in reële tijd

Eigenbrakel om 19:36
Temperatuur : 11.4°C
Druk : 1012 hPa
Vochtigheid : 93%
Neerslag (24u) : 1 mm
Wind : West (zeer zwak)