Waarschuwingen
Waarschuwingen

Tendensen voor de lente 2021 (3de analyse)

Seizoenstendensen voor de drie volgende maanden : Wat zijn onze derde seizoenstendensen voor deze lente?
 

April 2021

  Brutale terugkeer van koude, dan geleidelijk aan zachter, vooral in de laatste tiendaagse periode.
Temperatuur
+0.5°C
Confoorm aan het normale
Neerslag
- 20%
Onder aan het normale
Zonneschijn
-10 %
Licht boven aan het normale
Samengevat 1ste deel 2de deel 3de deel
Weerbeeld
=>   =>  
Temperatuur   
Betrouwbaarheid : Hoog

 In onze laatste seizoensanalyse voorzagen wij een vrij aangename maand april. Dat wordt getwijfeld het geval, maar het is evenwel nog niet voor onmiddellijk. Tijdens de eerste decade zullen we de terugkeer zien van koude en vriestemperaturen op vele plaatsen (niet ideaal voor de vegetatie na de plotselinge warmte die we hebben gekend in maart). We zouden zelf opnieuw natte sneeuwbuien krijgen, met sneeuw in Hoog-België of ijzel. Rekening houdende met het onstabiele weer vallen onweersbuien niet uit te sluiten. De tweede tiendaagse periode zou ...  Zie het volgende .


Mei en Juni 2021

Om alles te weten te komen : consulteer de complete en gedetailleerde seizoenstendensen voor de komende drie maand via de Dienst Premium.

{jumi [staticfiles/climatology/saiso_premium.php]}


Update : 3 april 2021

492 bezoekers online

Wie zijn wij ?

In het kielzog van MeteoBelgique zag MeteoBelgië een paar jaar later in 2006 het levenslicht. MeteoBelgië heeft kunnen profiteren van het groeiproces en de vermaardheid van zijn grote broer om aan de Nederlandstalige gemeenschap van ons land een betrouwbare website voor te stellen op het gebied van weersvoorspellingen, klimaatanalyses en realtime waarnemingen.

Volg ons

FacebookTwitter