Waarschuwingen
Waarschuwingen

Tendensen voor de herfst 2022 (3de analyse)

Seizoenstendensen voor de drie volgende maanden : Wat zijn onze derde seizoenstendensen voor de herfst ?

{jumi [staticfiles/climatology/seasonal.php][2022OCT][2022][OCT]}

 Daardoor komt er wijziging aan de vorige tendens voor deze maand oktober 2022. Na twee dagen van zeer onrustig en typisch herfstweer krijgt droger, warmer en helderder weer opnieuw een kans tijdens de eerste tiendaagse periode van de maand. In het midden van deze periode klimmen te temperaturen boven de 20 °C en wellicht zien we in de media berichten verschijnen van een “Indian Summer”, al is deze uitdrukking ontoepasselijk voor West-Europa. Hoe dan ook staat ons een mooi weertje te wachten en daarvan kan men maar beter profiteren.

De temperaturen zullen tijdens de tweede tiendaagse periode een daling inzetten met geleidelijk aan meer wisselvallig weer maar het wordt niet zo erg als het verstoorde weer van eind september. De laatste tiendaagse periode van oktober zou veel somberder weer moeten serveren bij temperaturen in de lijn van de seizoensnorm.


November 2022 en December 2022

{jumi [staticfiles/climatology/saiso_premium.php]}


Update : 3 oktober 2022

557 bezoekers online

Wie zijn wij ?

In het kielzog van MeteoBelgique zag MeteoBelgië een paar jaar later in 2006 het levenslicht. MeteoBelgië heeft kunnen profiteren van het groeiproces en de vermaardheid van zijn grote broer om aan de Nederlandstalige gemeenschap van ons land een betrouwbare website voor te stellen op het gebied van weersvoorspellingen, klimaatanalyses en realtime waarnemingen.

Volg ons

FacebookTwitter