• Zich inloggen
Waarschuwingen
Waarschuwingen

ProxiMeteo

MeteoBelgië Premium wordt een nieuwe dienst rijker: ProxiMeteo.
Zoals de naam het al aangeeft wil deze dienst kort bij de gebruiker staan op een zo precies en professioneel mogelijke manier.

Door de postcode op te geven kan men over een periode van drie dagen, verdeeld in schijven van drie uur, een gedetailleerde voorspelling krijgen betreffende :
  • de kleur van de hemel
  • de reële- en gevoelstemperatuur
  • de atmosferische luchtdruk
  • de windrichting, de windsnelheid en de windstoten
  • de neerslaghoeveelheden
Het geheel voor een wisselende omgeving : stedelijk, voorstedelijk, platteland indien u zich in het centrum van het land bevindt en een onderscheid tussen de hoogvlakten en de valleien voor het zuiden van het land.

De informatie, weergegeven in tabellen worden nog eens aangevuld met grafieken waardoor een snel en globaal overzicht mogelijk wordt van de evolutie in temperaturen en neerslaghoeveelheden.

Met deze dienst staat u een ideaal instrument ter beschikking voor elke planning.

Nooit heeft een lokale weersvoorspelling het onderwerp uitgemaakt van dergelijke precisie!

Aarzel niet en maak van MeteoBelgië uw trouwe partner.

313 bezoekers online

Wie zijn wij ?

In het kielzog van MeteoBelgique zag MeteoBelgië een paar jaar later in 2006 het levenslicht. MeteoBelgië heeft kunnen profiteren van het groeiproces en de vermaardheid van zijn grote broer om aan de Nederlandstalige gemeenschap van ons land een betrouwbare website voor te stellen op het gebied van weersvoorspellingen, klimaatanalyses en realtime waarnemingen.

Volg ons

FacebookTwitter