• Zich inloggen
Waarschuwingen
Waarschuwingen

Privacy MeteoBelgië

De bescherming van uw persoonlijke levenssfeer

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens is de BV MBWeb, met maatschappelijke zetel te Avenue des Cerisiers 23 in 1420 Eigenbrakel, ingeschreven in de KBO onder het nummer 0541.631.172; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle vragen in verband met het opslaan en de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u terecht bij MBWeb.

MBWeb verwerkt uw gegevens conform de nationale en internationale voorschriften, waaronder de Belgische wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (www.privacycommission.be).

Door ons uw persoonsgegevens mee te delen, geeft u ons de uitdrukkelijke toestemming deze informatie te verwerken met de hieronder in detail vermelde doelen, waarvan de verwerking aangegeven is bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer.

De verwerkingsaangifte kan online geraadpleegd worden.

De verzamelde gegevens zullen in de computerbestanden van MBWeb opgeslagen worden en zullen verwerkt worden met het oog op (1) het gebruikersbeheer, (2) het beheer en de organisatie van de Goederen en Diensten die via de website besteld werden, (3) het facturatiebeheer, alsook (4) om de kwaliteit van de aangeboden prestaties te verbeteren, om u te informeren in verband met nieuwe Goederen en Diensten van MBWeb, in het bijzonder per e-mail en, heel af en toe, in verband met de partners van MBWeb.

MBWeb verbindt zich ertoe uw persoonsgegevens te beschermen en zet daartoe de nodige veiligheidsprocedures en technologieën in om ongeoorloofde toegang tot en gebruik en bekendmaking van uw persoonsgegevens te voorkomen.

U kunt zich op elk moment verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt uw webbrowser ook zodanig instellen dat u wordt ingelicht over het aanmaken van cookies of dat de aanmaak ervan wordt verhinderd (sommige diensten die cookies vereisen zullen dan echter niet meer beschikbaar zijn).

MBWeb zou ertoe genoodzaakt kunnen worden uw persoonsgegevens bekend te maken op verzoek van een wettelijke overheid of volledig te goeder trouw in de veronderstelling dat deze handeling nodig is om te voldoen aan de geldende wetten en regelgevingen. Dat zou ook het geval kunnen zijn om de rechten of eigendommen van MBWeb te beschermen of te verdedigen wanneer er tegen MBWeb een proces zou worden aangespannen.

Mits schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag, kunt u, nadat u uw identiteit hebt bewezen (kopie van de identiteitskaart en indien nodig van de statuten), ook kosteloos de persoonsgegevens bekomen die op u betrekking hebben en eventuele onjuiste, onvolledige of irrelevante gegevens laten verbeteren.

Een kopie van de persoonsgegevens zal u uiterlijk binnen 45 dagen na ontvangst van het verzoek worden bezorgd.

Advertentie-cookies

  • Externe leveranciers, waaronder Google, gebruiken cookies om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken van een gebruiker aan uw website of aan andere websites.
  • Met advertentiecookies kunnen Google en zijn partners advertenties weergeven aan uw gebruikers op basis van hun bezoek aan uw sites en/of andere sites op internet.
  • Gebruikers kunnen zich afmelden voor gepersonaliseerde advertenties door Advertentie-instellingen te bezoeken.
  • U kunt ook de cookies van een derde partij met betrekking tot gepersonaliseerde reclame uitschakelen door naar www.aboutads.info te gaan.

Onze site respecteert alle verzamelde privacyrechten in overeenstemming met het beleid van het AdSense-programma.

Google Analytics-cookies

De gegevens verzameld door google analytics cookies zijn vertrouwelijk en voldoen aan het privacybeleid van Google Analytics.

© Frédéric Dechamps - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

811 bezoekers online

Wie zijn wij ?

In het kielzog van MeteoBelgique zag MeteoBelgië een paar jaar later in 2006 het levenslicht. MeteoBelgië heeft kunnen profiteren van het groeiproces en de vermaardheid van zijn grote broer om aan de Nederlandstalige gemeenschap van ons land een betrouwbare website voor te stellen op het gebied van weersvoorspellingen, klimaatanalyses en realtime waarnemingen.

Volg ons

FacebookTwitter