Waarschuwingen
Waarschuwingen

Tendensen voor de zomer 2024 - 3de analyse

Seizoenstendensen voor de drie volgende maanden : Wat zijn onze laatste seizoenstendensen voor de zomer 2024 ?


 

Juli 2024

  Wordt juli een copy-paste van de maand juni die we net zagen?
Temperatuur
- 0.2°C
Conform aan het normale
Neerslag
+ 25%
Licht boven het normale
Zonne-uren
- 20%
Licht onder het normale
Samengevat 1ste deel 2de deel 3de deel
Weerbeeld
Temperatuur
Betrouwbaarheid : Hoog

 Uiteindelijk ziet het ernaar uit dat juli 2024 koeler en wisselvalliger zal zijn dan voorspeld, vooral in het eerste deel van de maand. De eerste tiendaagseperiode zal opnieuw worden beïnvloed door koel, onbestendig weer, met naar verwachting weinig zonneschijn. De tweede periode zal wisselvallig blijven, maar de temperaturen zullen dichter bij de seizoensnorm liggen. Er wordt ook opnieuw meer onweer verwacht.
Het laatste deel van de maand ziet er onzekerder uit: de warmte en het zomerse weer zouden moeten terugkeren (zoals in het laatste deel van juni), maar het is niet uitgesloten dat het weer gemengd blijft tot het einde van de maand. In afwachting van een duidelijke verbetering in augustus?. .Zie het volgende


Augustus en September 2024

Wist u dat? Met MeteoBelgie Premium, kan u de seizoenstendensen voor de volgende drie maanden raadplegen.


 

Update : 4 juli 2024

711 bezoekers online

Wie zijn wij ?

In het kielzog van MeteoBelgique zag MeteoBelgië een paar jaar later in 2006 het levenslicht. MeteoBelgië heeft kunnen profiteren van het groeiproces en de vermaardheid van zijn grote broer om aan de Nederlandstalige gemeenschap van ons land een betrouwbare website voor te stellen op het gebied van weersvoorspellingen, klimaatanalyses en realtime waarnemingen.

Volg ons

FacebookTwitter