Waarschuwingen
Waarschuwingen

Tendensen voor de lente 2024 : 2de analyse

Seizoenstendensen voor de drie volgende maanden : Wat zijn onze laatste seizoenstendensen voor de lente 2024 ?


 

April 2024

  Zeer wisselvallig, het best aan het einde van de periode.
Temperatuur
+ 0.9°C
Licht boven het normale
Neerslag
+ 20%
Licht boven het normale
Zonne-uren
- 20%
Licht onder het normale
Samengevat 1ste deel 2de deel 3de deel
Weerbeeld
Temperatuur
Betrouwbaarheid : Hoog

 Zoals vorige maand aangekondigd, zal april 2024 niet de lenteachtige maand zijn die we verwachten, vooral in het eerste deel. Dat gezegd hebbende, zal er een zekere mate van zachtheid zijn, met een piek in de eerste tiendaagseperiode, wanneer de 20°C voor het eerst dit jaar zal worden bereikt rond 5-6 april. Maar het weer zal vaak zeer gemengd zijn, met talrijke buien tot minstens 15 april en misschien tot het einde van de eerste tiendaagseperiode.
De temperaturen in de tweede periode zouden ook wat moeten dalen naar seizoensnormen, voor een laatste periode die droger lijkt te worden, met de terugkeer van een zekere mildheid en de eerste echte lentedagen van het seizoen. We moeten echter oppassen voor een neiging naar onweersbuien aan het einde van de maand.....Zie het volgende

 

Mei en Juni 2024

Wist u dat? Met MeteoBelgie Premium, kan u de seizoenstendensen voor de volgende drie maanden raadplegen.


Update : 1 april 2024

451 bezoekers online

Wie zijn wij ?

In het kielzog van MeteoBelgique zag MeteoBelgië een paar jaar later in 2006 het levenslicht. MeteoBelgië heeft kunnen profiteren van het groeiproces en de vermaardheid van zijn grote broer om aan de Nederlandstalige gemeenschap van ons land een betrouwbare website voor te stellen op het gebied van weersvoorspellingen, klimaatanalyses en realtime waarnemingen.

Volg ons

FacebookTwitter